Laddar, vänta lite...

Samarbeten

Bloggsamarbete?

Under åren har vi på Uttaget Belysning samarbetat med många olika bloggar, både i form av tävlingar och specialkampanjer, men även bara genom att visa upp bloggarnas fantastiska bilder på de lampor som vi säljer. Driver du en blogg och har tagit några snygga bilder på lampor som vi har i sortimentet? Hör av dig så ser vi till att länka till dig från de produkterna, och visar upp din bild för tiotusentals besökare varje månad.

Intresserad av att anordna en tävling eller specialkampanj? Hör av dig till oss på info@uttaget.se med lite information om dig, din blogg, antalet besökare per månad och exempel på om du genomfört liknande tävlingar eller kampanjer tidigare, så hör vi av oss till dig!

Bli Affiliate?

Intresset för inredning och hemdesign är större än någonsin, vilket har lett till att Uttaget Belysning har en mycket stor och bred målgrupp. Våra annonser passar därför nästan alla sajter som arbetar inom segmentet hem, mode, inredning eller vänder sig mot den moderna människan idag.

Du får tillgång till fullständig statistik över trafik och hur mycket pengar du tjänar. Som medlem i Adrecords affiliatenätverk ansöker du om att samarbeta med oss. Du kan direkt efter ansökan hämta annonser och textlänkar som du placerar på din webbsida. När din annons genererar försäljning får du ersättning enligt den aktuella ersättningsmodellen.

Registrera ditt Adrecord konto här. Redan medlem hos Adrecord? Då behöver du bara söka efter vårt namn för att att ansöka om att få bli affiliate.

Andra samarbeten?

Ibland får man en snilleblixt och kommer på något nytt eller oförutsett och vi är naturligtvis öppna för även nyskapande samarbeten av olika slag. Hör av dig till oss på info@uttaget.se med information om hur du tänkte dig att ett samarbete skulle kunna se ut så lovar vi att återkomma med ett svar.