Laddar, vänta lite...

Hur man beställer

Det är enkelt att handla på Uttaget Belysning! För dig som vill läsa på lite innan, kommer här en kort beskrivning.

Steg 1 - Välj dina lampor
När du bestämt dig för att köpa en produkt klickar du på den lila knappen Lägg i varukorgen. När du har shoppat färdigt, klickar du på Till kassan uppe i högra hörnet. Då kommer du in i kassan. Kontrollera att du har valt rätt modell, färg och storlek.

Steg 2 - I kassan, betalsätt & information
Om allting stämmer scrollar du ner till och väljer betalsätt och sedan kan du skriva in ditt personnummer och alla uppgifter hämtas automatiskt. Om du vill kan du även fylla i dem manuellt. På Uttaget Belysning kan vi erbjuda kortbetalning, faktura eller delbetalning. OBS! Om du inte uppger personnummer är det endast möjligt att betala med kreditkort/kontokort!

Steg 3 - I kassan, fraktsätt
När du valt betalsätt och fyllt i efterfrågade uppgifter scrollar du ner och väljer fraktsätt.

Steg 4 - Skicka ordern 
Nu avslutar du köpet genom att klicka på Skicka min order. När du klickar på Skicka min order godkänner du våra Köp- och fraktvillkor. Om du valt kortbetalning slussas du vidare till vår betalväxel Payex där du får mata in dina kortuppgifter.

Steg 5 - Kolla mailen
Du kommer till vår tack-sida och får en orderbekräftelse på mailen. Om du inte får en orderbekräftelse inom 2 timmar, kontakta oss via support@uttaget.se så ser vi över vad som hänt.